Annons

Verkligheten bakom kulisserna

Ok, så vi ljuger en del. Eller försöker göra tillvaron lite vackrare än vad den verkligen är. För jag kan lova er att det inte är så glamouröst alltid här på hemmakontoret.
Inte med rumpan bar, men nästan.

Snart kommer nästa nummer av pyssel- och idétidningen Skapa mer ut i hyllorna. Jag och fotograf Christina Uhlin skulle ta en samlingsbild på några av handarbetena som kommer att finnas i magasinet och då tyckte jag att det kunde vara fint med lite tyll för att få en härligt fluffig känsla. Men när man tittar närmre är det inte så härligt när jag står iförd mina gamla danstights, tylltyg som knappt täcker min framsida och min mors gamla innetofflor. Till vänster kan ni se den färdiga bilden, i mitten och till höger den mindre smickrande verkligheten.

Annons

Så nu vet ni hur glamourös en redaktörs vardag är. 😂

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://tinaskapar.allas.se/2021/02/09/enkelt-barnpyssel/