Annons

Enkelt barnpyssel

Det är bitande kallt och jag håller inomhus så mycket som möjligt. Med andra ord är det som gjort för att fylla dagarna med pyssel.

Jag går och väntar på att jag ska få hem lite härligt garn så jag kan virka mig en snygg väska. Men så länge det är tomt i brevlådan går jag igång med lite barnsligt kul pyssel. Godispåsar i form av färgstarka fjärilar, knasiga monster och söta fiskar av fint papper tar form här hemma. Du hittar alla beskrivningar här på Allas.se.

Annons
Pyssla med barnen
Skapa med garn och papper.
Annons

Har du lite restgarner, tvättklämmor eller fint papper hemma? Då kan du också sätta igång och pyssla med en gång.

Gör roliga godispåsar
Tvättklämmor blir med enkla medel söta fjärilskroppar.
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://tinaskapar.allas.se/2021/02/04/sy-egna-supersota-haklappar/