Annons

Pynta med granris och mossa

Äntligen är det ok att smyga in julen. För varje dag som går så åker ytterligare en krans upp, en liten tomte hittar in och doften av julkakor sprider sig i hemmet. Eftersom jag, precis som alla andra, inte gör så mycket efter min arbetsdag för tillfället, blir det gärna ett litet arrangemang till.
Julgröna dekorationer
Minigran och maxikrans.

Utanför fönstret ser det inte så juligt ut med blommande rosor i rosa. Så då gäller det att smälla på för fullt här inne och jag börjar i uterummet. Jag har redan hunnit med att binda fyra kransar, snickra och klä två bockar med granris och avverkat flera hyacinter. En av mina favoriter är de små granarna som blir så vackra med sina knotiga rötter i en stor glasvas. Tänk bara på att fråga markägaren om lov innan du drar upp granen.

Annons

Granen är liten men kransen är faktiskt hela 72 cm stor, och som stomme har jag en av mina tjejers gamla rockringar. Det blir stabilt och trots att den är så stor ger den ett enkelt och stilfullt intryck. Om du vill göra en likadan så kan du hitta beskrivningen här.

Annons

Själv ska jag nog ge mig i kast med lussebullarna idag. Och kanske blir det även lite glögg till dem.

Dela på:

Annons

Laddar
https://tinaskapar.allas.se/2020/11/16/julbock-kladd-med-granris/