Annons

Adventskalender med smink

Alla tonåringar drömmer väl om en välfylld adventskalender som innehåller lyxiga skönhetsprodukter. Själv hoppades jag på att få TV-kalendern och förhoppningsvis lite choklad när jag var i deras ålder.
24 lyxiga presenter väntar.

Vilken dröm att få en adventskalender där det gömmer sig hud- och hårvårdsprodukter, nagellack och sminkborstar. Själv tjatade jag om att få kalendern till årets julkalender på TV och det brukade gå vägen. Vi barn fick också varsin chokladkalender. Problemet var att när jag väl öppnat en lucka så skakade min bror ner de andra bitarna, så det brukade bli just en bit eller ett par om jag hade tur.

Annons

Om det hade funnits skönhetskalendrar då hade jag tjatat tills min stackars mor fått sår i öronen. Så nu får barnen det jag hade blivit överlycklig över, en kalender från Kicks med blandade skönhetsprodukter. Och visst kan man väl köpa en kalender till sig själv också!

Annons
Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar
https://tinaskapar.allas.se/2020/11/16/julbock-kladd-med-granris/